Videre bygging på huset og litt trening

YtterdørJobben med å rekruttere nytt mannskap til seilas fortsetter. Som jeg nevnte tidligere la jeg ut en annonse på Finn som gav god respons. Så sakte men sikkert går ting i riktig retning. Andre ting som også går i riktig retning er huset. Det siste jeg har gjort på den fronten er å få byttet ut og fått inn en ny ytterdør. Den jeg hadde var noe gammel, slitt og passet ikke inn nå når jeg har renovert og jobbet så mye på huset.

Jeg gikk for en dør fra Diplomat med lik inn og ytterside. Den er hvit med noen nydelige utforminger på midten av døren som går sammen med et lite forsterket glass. Jeg endte opp med å bruke litt mer enn jeg hadde planlagt, men det var døren som absolutt passet best inn. Og med 10-års garanti tror jeg nok det var et godt kjøp.

Opprettholder fortsatt trening
I tillegg til litt arbeid med å bytte ut døren og få på plass mannskap, holder jeg fortsatt fast på treningsrutinene mine. Det er viktig for meg og gjør at jeg tenker og fungerer bedre. Snakket tidligere om at jeg testet formen min med litt motbakkeløping, og følte jeg hadde en god del mer å gå på. Derfor har jeg nå de siste ukene lagt inn minst en økt i uken hvor jeg løper i bakker, og gjerne lengre turer i ulendt terreng. Det har jeg fått god effekt av og merker at formen min er økende, noe som er deilig å kjenne.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *