Savnet av oppussing

Pergo gulvJeg fikk mye skryt for det nye huset mitt når jeg hadde en innvielsesmiddag med venner og familie. Og når jeg skrev bloggposten om det, så tenkte jeg at det meste av alt jeg hadde planlagt å gjøre var gjort. Men den gang ei! Etter jeg var ferdig med alt arbeidet, og jeg ikke lenger trengte å bruke kveldene og helgene på oppussing, føltes det nesten som om noe manglet i tilværelsen. Jeg fant raskt ut at det var fraværet av slike småprosjekter jeg savnet. Det er arbeid jeg liker, og er en fin avkobling for meg. Så derfor har jeg nå tatt fatt på et nytt prosjekt. Familien min må nok tro jeg holder på å miste fatningen helt når jeg setter i gang igjen, men det får nå så være!

Legge laminatgulv
Det nye prosjektet mitt kommer til å være å rive gulvet i kjellerstuen og bytte det ut med laminat. Det er et forholdsvis gammelt gulv som er der ifra før av, og det er heller ingen varmekabler. Så det skal jeg også i prosessen få lagt ned. Jeg valgte å gå for pergo laminat da jeg har hatt venner som har brukt det tidligere og skrytt mye av det. Så varene er nok på vei til meg nå, og jeg har de sikkert i løpet av et par dager. Gleder meg til å ta fatt på litt oppussingsprosjekter igjen, og det å få varmekabler i gulvet kommer til å bli en riktig luksus på vinterstid. Ser for meg at det kan bli mange fine varme filmkvelder der når det igjen trekker mot mørkere tider.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *