Om bloggen

Båtlivet er for mange en anledning til spennende og utfordrende fritidsaktiviteter. I over tjue år har jeg selv vært aktiv innenfor båtmiljøet rundt Oslo. Mitt navn er Harold Bergen og jeg er levende engasjert i alt som skjer på sjøen. Derfor fikk jeg lyst til å dele litt av dette livet med et større publikum her på denne bloggen.

Bloggformatet er relativt nytt for meg, og jeg håper at folk forstår at det tar tid å få skrevet innleggene. Tanken er å skrive om et utvalg av tema som er viktig for meg i det daglige.

Livet på båten

Jeg bor bare noen få mil utenfor Oslo, og båthavnen er nærmeste nabo. Da blir det til at mye av livet i sommerhalvåret foregår ombord på båten. Dette er noe jeg kommer til å omtale en del her inne på den nye bloggen. I tillegg kommer jeg til å skrive om nye typer utstyr som jeg kjøper inn til båten. Det er også verdt å nevne at min egen båt er en selvbygget seilbåt på 42 fot. Dette er selvfølgelig den viktigste eiendelen i mitt liv.

Turer

Jeg arrangerer i tillegg turer med seilbåten for privatpersoner og bedrifter som ønsker å komme seg til sjøs. Dette er en grei ekstrainntekt som gjør at jeg har mer midler til å investere i båten. I tillegg har jeg stor glede av de opplevelsene jeg får sammen med andre ombord i båten. Ofte har de spesielle ønsker og behov som gjør at jeg får utfordre meg selv på sjøen. Det vil derfor vær interessant å nevne en del fra disse turene her på bloggen.

Hverdagsliv

I tillegg blir det mye stoff om det som skjer i hverdagen. Dette er spesielt beregnet på venner og familie som har interesse av å følge med hva jeg driver med. Jeg har akkurat fått meg hus og bruker en del tid på å utbedre dette. I tillegg vil jeg omtale min arbeidshverdag og min store interesse for trening.

Forhåpentligvis blir det mye spennende stoff på bloggen som mange kan ha glede av. Jeg setter alltid pris på tilbakemelding om innhold og design. Ta derfor kontakt om du har innspill jeg kan dra nytte av.