Nye seil

seilI det siste har seilene på båten blitt utslitt. Dette førte til et dyrt innkjøp av nye seil forrige torsdag.

Det er utrolig viktig å sørge for at man har riktig utstyr på en seilbåt. Det er avgjørende at man er oppmerksom på ting som er i ferd med å bli utslitte. Seilene er spesielt viktige da de er helt avgjørende for båtens funksjonsevne.

De nye seilene er av en svært moderne og avansert type. De er laget i et lett stoff som samtidig er svært slitesterkt. Dette gjør at de kan brukes uavhengig av om det er solfylte dager eller storm på havet. Dette er viktig når man er ute på sjøen så mye som jeg er til vanlig. Kvalitet i alle ledd er avgjørende for sikkerheten, og at de som bestiller turer hos meg skal ha mest mulig glede av opplegget.

På lørdag skal jeg endelig teste de nye seilene på havet. Da legger jeg opp til en seilas på rundt 10 timer med start og mål i Oslo. Jeg håper at dette kan gi meg ny kunnskap og forståelse av hvordan seilene fungerer i ulike situasjoner. Ved å kjenne utstyret ønsker jeg å sørge for økt sikkerhet for de som seiler sammen med meg.

Det blir spennende å se hvordan det går på lørdag. Det kribler i magen når noe nytt og spennende skal testes ombord på båten. Jeg har gjort stort undersøkelser før jeg valgte seil, og er dermed ganske sikker på at dette skal gå veldig bra. Forhåpentligvis kan seilene gjøre båten enda mer effektiv uavhengig av vær og vind.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *