Kjedelig på jobben

Jeg jobber til daglig som offentlig saksbehandler i plan- og bygningsetaten i kommunen. Dette er en trygg jobb som gir meg en sikker inntekt. Likevel kan dagene bli lange noen ganger, og da kommer tankene om å være på sjøen hele tiden.

Det har alltid vært en drøm å kunne leve av seilingen uten å ha en annen jobb. Denne drømmen blir ikke mindre påtrengende når man kjeder seg på jobb.

Rutinearbeid
I plan- og bygningsetaten er jeg som regel nødt til å gjøre mye rutinearbeid. I tillegg er det ganske kjedelig å behandle svært like søknader hver eneste dag. Noen ganger angrer jeg på valget av karrierevei, og tenker at jeg burde valgt noe mer spennende. Når jeg var yngre tenkte jeg på det å ha en trygg jobb som avgjørende, men nå føler jeg at jeg skulle gått i en annen retning.

Seiling i hodet
Hver dag sitter jeg med en bunke søknader, og ender heller opp med å tenke på seilingen. Jeg vurderer om jeg skal tørre å ta steget helt ut. Dette ville innebære å si opp jobben, og satse på at jeg kan leve av seilingen på profesjonell basis. Ved å selge båtturer til andre kan dette være mulig å få til. Det er likevel stor risiko involvert, og jeg vet ikke hvordan det kommer til å gå før jeg prøver. Derfor er jeg alltid litt tvilende til om jeg skal kaste meg ut i et slikt eventyr. Hver dag blir det likevel stadig mer fristende å slutte i jobben og ta sjansen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *