Jakter på nytt mannskap

Jeg har lenge hatt lyst å delta i flere konkurranser med båten. Derfor er jeg for tiden på jakt etter nytt mannskap for å utfordre de beste i Norge til seilas.

Det er ikke lett å finne de riktige menneskene for et slikt prosjekt. Derfor prøver jeg nå å utvide søket for å nå ut til en større målgruppe.

Annonse på Finn.no
Jeg har i min desperasjon gått til innkjøp av en annonse på Finn.no. Dette gjorde jeg fordi jeg følte rekrutteringen gjennom andre kanaler gikk for tregt. Jeg fikk raskt en del respons på annonsen, og er nå i ferd med å undersøke de forskjellige søkerne. Forhåpentligvis er det iallefall et par stykker i bunken som kan være nyttige på fremtidige seilaser. Et lag som skal bli best i Norge er likevel ikke enkelt å finne på kort tid. Jeg innser kanskje at jeg har undervurdert den utfordringen tidligere.

Store ambisjoner
Når jeg sier at jeg vil bli best i Norge så mener jeg det. Dessverre er det bare et svært begrenset antall personer som har talenter til å passe inn i et slikt mannskap. Da må jeg gjøre en grundig jobb for å finne frem til og få med disse menneskene. Jeg er forberedt på at det kan ta tid, men er villig til å legge ned den nødvendige innsatsen for at dette skal skje.

Det blir spennende å se om jeg snart får på plass noen nye mannskapsmedlemmer. Dette er noe som må skje raskt med tanke på å være klar til neste sesong. Da håper jeg å ha på plass et lag ombord som kan hevde seg i større konkurranser.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *