Innvielse av det nye huset

Nye møbler til kjøkkenetEtter flere måneder med oppussing føler jeg endelig at det nye huset er blitt akkurat slik jeg vil ha det. Derfor inviterte jeg lørdag venner og familie til en hyggelig sammenkomst hjemme hos meg.

Det var uten tvil på tide å innvie huset sammen med kjente og kjære. Det ble en hyggelig kveld med mange positive tilbakemeldinger.

Enkel middag
Jeg er ikke akkurat noen mesterkokk, og måtte derfor gjøre det enkelt med maten. Derfor ble det biffgryte med noe godt å drikke til. Dette falt heldigvis i smak for de fleste, og flere skrytte faktisk av måltidet. Kvelden var preget av de gode samtalene og generelt svært positiv stemningen. De fleste var likevel mest nysgjerrige på å se hvordan jeg hadde løst utfordringene i det nye huset.

Mye skryt
Jeg viste folk rundt i huset og forklarte alt jeg hadde gjort for å endre på interiøret. Dette ble svært godt mottatt, og jeg fikk positive tilbakemeldinger på de ulike valgene. Etter mange måneder med hardt arbeid så er det ingenting som varmer mer enn dette. Jeg er selv svært fornøyd med resultatet, og det føles selvfølgelig enda bedre når jeg vet at andre også setter pris på det jeg har gjort. Jeg krysser fingrene for at dette betyr mange besøk fra venner og kjente i tiden som kommer.

Jeg føler endelig at jeg er kommet hjem med det nye huset. Her er ting slik jeg alltid har ønsket at de skal være. Jeg håper virkelig at dette er stedet jeg skal bo resten av livet.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *