Båttur og biltrøbbel

Jeg er som dere veit en ivrig seiler, jeg elsker sjøen, vinden og friheten. Det er noe eget med det når vinden tar tak i seilene og man kjenner naturens krefter drar deg frem i havet. Det er noe ved urmennesket i meg som vekkes til live, det føles godt og man føler seg ett med naturen på en måte. Seile er en slags rekreasjon for meg, det gir meg tid til å tenke men samtidig glemme alt trøbbel man ellers måtte ha i livet. Det var noe urmenneske som ble vekket i meg på vei hjem fra en seiltur også, for da ble jeg ganske forbanna. Jeg hadde hatt en utrolig fin tur ute på sjøen, seilte meg en liten tur og nøt det gode været, men når jeg kom tilbake så hadde det vært noen pøbler og knust ruta på bilen min og et par andre som sto i nærheten. Jeg tenkte at nå blir det ikke bare dyrt men jeg må jo ha bilen min til jobb og unger skal i barnehage samt at jeg skal jo dra å hente deler til båten dagen etter.

Alt ordner seg
Men jeg er ikke en mann som stresser, jeg lever stort sett under mottoet ”Slapp av, alt ordner seg” noe som kan være ganske irriterende for andre men det pleier jo alltid å ordne seg til slutt. Jeg søkte litt rundt på nettet og fant ut at Rydsbilglass hørtes ut som et ryddig og bra sted for å fikse ruta for meg. Jeg dro dit og fikk besjed om at ruta kunne de bytte mens jeg ventet. Vanligvis får man en time men siden de forsto at jeg hadde det travelt så gjorde de en ekstra innsats for at jeg skulle få ruta på plass raskest mulig, snakk om service! Det er ikke ofte jeg møter slike medgjørlige og hjelpsomme folk på verksteder men her var det ingen problem. Kort tid etter så var ny rute på plass og jeg slapp unna med en egenandel på 3000 kroner fra forsikringsselskapet. Det er jo klart at det er ergelig å måtte bruke 3000 kroner fordi noen har gjort hærverk på bilen din men heldigvis så ble jeg ikke hemmet noe utover det hvertfall. Så alt I alt må jeg si meg svært fornøyd med løsningen, dette stedet kan jeg annbefale på det varmeste. Nå var mitt tilfelle så ille at de måtte bytte rute men kan de fikse den så gjør de også dette ved for eksempel steinsprut skader slik at man slipper å bytte hele ruta, flinke mennesker!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *