Båtlivet

Dette er den perfekte tiden på året for en båtmann som meg. Hva kan vel være bedre enn blå himmer, krystallklart hav og en tikkende båtmotor? Svaret er vel avhengig av hvem du spør, men for meg finnes det ikke noe bedre! Jeg satser på å ta meg litt ekstra fri denne sommeren, og da vil tiden selvsagt bli benyttet på havet. Det er deilig å se entusiasmen rundt båtlivet når det glir mot sommer i Norge også, og det er masse flotte smil på menneskene langs kysten for tiden.

oslo spisebord

Oppgradert i naustet
Hvor båten min ligger har jeg et nokså stort naust. Og når båten er på sjøen er det ganske så tomt der. Derfor har jeg tenkt å kjøpe inn et spisebord, slik at jeg kan samle venner og familie til grillmiddager. Har ikke helt bestemt meg for hvilken type jeg skal kjøpe, men det må være ganske så robust, siden det skal stå i naustet, og det må i tillegg kunne slås sammen på en måte. Jeg kommer nok til å bestille fra Trademax, som jeg har gjort før, og de er et selskap jeg er godt fornøyd med. Praktisk er det også selvsagt å slippe å hente ting fysisk i butikken, og heller få varene direkte levert på døren. Uten av jeg har sett på tallene selv, vil jeg anta at møbelbutikker på nett må ta en stor del av handelen vekk fra fysiske butikker. Det er så mye mer praktisk med handel på nett, og varesortimentet er ofte større i tillegg.

Men hva med dere lesere, hvilket spisebord synes dere jeg skal kjøpe av disse, http://www.trademax.no/mobler/spisestuer/spisebord-utan-stolar?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *